Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

UPD.! Geriausio 2020 metų sezono Žalgirio žaidėjo rinkimai. STARTAS!

Nepaisant to, kad šiemetinė kova už A lygos auksą ir LFF Taurę ką tik pasiekė savo kulminaciją ir visas įdomumas - dar prieš akis, deja, pats futbolo sezonas nuosekliai artėja prie pabaigos. Būtent ši aplinkybė sąlygoja būtinybę skelbti geriausio 2020 metų sezono Žalgirio žaidėjo rinkimų startą. Kiekvieno Jūsų, Kolegos, maloniai prašau skirti kelias minutes savo laiko, apmąstant ir įvertinant konkrečių Žalgiriečių pasiekimus bei nuopelnus šiame prieštaravimų pilname sezone. Manau, sutiksite, jog mūsų pripažinimas bei įvertinimas tik sustiprins Geriausiojo iš Jų aukso medalio blizgesį.

 

Taisyklės nesikeičia jau "n" metų ir yra Jums puikiai žinomos:

 

1. Geriausią žaidėją renkantis asmuo turi teisę užpildyti vieną biuletenį (atsiųsti vieną laišką arba vieną asmeninę žinutę (toliau – AŽ)). 

2. Biuletenyje (laiške arba AŽ) privalomai turi būti įrašytos penkių skirtingų žaidėjų (kandidatų) pavardės, išdėstytos tinkamumo tapti geriausiu žaidėju mažėjimo tvarka. 

3. Už pirmą vietą kandidatui skiriami penki taškai, už penktą – vienas taškas. 

4. Jei biuletenyje (laiške arba AŽ) įrašytos mažiau ar daugiau nei penkios kandidatų pavardės, kelis kartus pasikartoja vieno kandidato pavardė, įrašomas ne Vilniaus Žalgirio komandos žaidėjas, toks biuletenis (laiškas arba AŽ) laikoma negaliojančiu, o šiame biuletenyje (laiške arba AŽ) minimiems kandidatams suteikti taškai neužskaitomi. 

5. Geriausiu žaidėju bus pripažintas tas biuleteniuose (laiškuose arba AŽ) minimas kandidatas, kuris bus surinkęs daugiausia taškų.

 

2020 metais Žalgirio garbę gynė (-a) ir Lietuvos futbolo istoriją kūrė (-ia) šie žaliai balti (iki spalio 12 d. imtinai):

 

1. Martin BERKOVEC (CZ),

2. Edvinas GERTMONAS (LT),

3. Klemen BOLHA (SI),

4. Donovan SLIJNGARD (NL),

5. Ivan TATOMIROVIČ (RS),

6. Marko KARAMARKO (HR),

7. Nemanja LJUBISAVLJEVIČ (RS),

8. Karlo KAMENAR (HR),

9. Francis KYEREMEH (GH),

10. Saulius MIKOLIŪNAS (LT),

11. Modestas VOROBJOVAS (LT),

12. Domantas ŠIMKUS (LT),

13. Hugo VIDEMONT (FR),

14. Richlord ENNIN (CA),

15. Mantas KUKLYS (LT),

16. Matas VAREIKA (LT),

17. Gustas JARUSEVIČIUS (LT),

18. Higor VIDAL (BR),

19. Motiejus BURBA (LT),

20. Karolis UZĖLA (LT),

21. Liviu ANTAL (RO),

22. Andrija KALUDJEROVIČ (RS),

23. David N’GOG (FR).

 

Biuletenius prašau siųsti man elektroniniu paštu adresu cepaitis.ramunas@gmail.com arba į Facebook Messenger programą gavėjui „Ramūnas Čepaitis“. Vardan intrigos išsaugojimo, neatsakinėkite, prašau, šio tinklaraščio komentaruose. Ačiū.

 

Dėl epideminės situacijos valstybėje "auksines" rungtynes iš spalio 31 d. nukėlus į lapkričio 8 d. nustatomas naujas balsavimo pabaigos terminas - 2020 m. spalio 30 d. 2020 m. lapkričio 5 d., 12 val.

 

IŠ ANKSTO NUOŠIRDŽIAI DĖKOJU JUMS UŽ JŪSŲ AKTYVUMĄ!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Geriausio 2023 metų sezono Žalgirio žaidėjo rinkimai. STARTAS!

Manau, šįkart neatsiras daug norinčių su manimi pasiginčyti, jog šis Žalgirio sezonas iš principo turėjo būti labiau įsimintinesnis, o jo rezultatai - geresni, nei tai, ką turime prieš nosį likus dviem turams iki čempionato pabaigos. Deja, faktas lieka faktu - žodis įsimintinesnis šiame istorijos ir realybės santykio kontekste gali būti vartojamas išskirtinai neigiama konotacine prasme. Antra vertus, nuvainikuoto Lietuvos klubinio futbolo karaliaus statusas anaiptol nenumaldo to fakto, jog ir šiame sezone buvo ne vienas ir ne du žaidėjai, nuosekliai ir ištikimai gynę Komandos garbę bei savo profesinę reputaciją. Kuris iš jų nusipelno GERIAUSIOJO vardo, nuspręsite Jūs. Tad skelbiu geriausio 2023 metų sezono Žalgirio žaidėjo rinkimų startą.  Tradiciškai kviečiu susipažinti su taisyklėmis ir prašau jų laikytis: 1. Geriausią žaidėją renkantis asmuo turi teisę užpildyti vieną biuletenį (atsiųsti vieną laišką arba vieną asmeninę žinutę (toliau – AŽ), arba vieną kartą užpildyti apklausos f

Geriausio 2023 metų sezono Žalgirio žaidėjo rinkimai: trumpa statistinė apžvalga

Nenuneigsi to fakto, jog optimistiškai nenuteikiantys ir psichologiškai traumuojantys ką tik pasibaigusio futbolo sezono rezultatai ženkliai įtakojo Geriausio 2023 metų Žalgirio žaidėjo rinkimų eigą – šiemet rinkėjai buvo ir pasyvesni, ir labiau skeptiški galimų nominantų atžvilgiu. Geriausiai bendrą situaciją iliustruoja internetinis dialogas tarp rinkėjo (beje, savo balso taip ir neatidavusio...) ir rinkimų organizatoriaus: -  Reiks ilgai galvot... -   Laiko yra... 🙂 -  Tik nežinau ar sugalvosiu per tiek... 😃 Antra vertus, kaip nebūtų paradoksalu, šių rinkimų leitmotyvu tampęs nuolatinis bambėjimas „Tai kad nėra ką rinkti“ kiek netikėtai tapo ... konkurencinės kovos paskata. Nuo to rinkimai pasidarė tik įdomesni, o galutinis jų rezultatas – sunkiai nuspėjamas. Akivaizdu, jog šiemet Edvinas GERTMONAS Geriausiojo laurus nuskynė principinėje konkurencinėje kovoje su Mathias‘u OYEWUSI ir pastarajam ant kulnų lipusiu Yuri‘u KENDYSH. Apibendrinus Geriausio 2023 m. sezono Žalgirio

Geriausias 2023 metų sezono Žalgirio žaidėjas

Populus dixit. Deos fecit.  Geriausiu 2023 metų sezono Žalgirio komandos žaidėju Pietų IV ultros ir aistruoliai išrinko  Edviną GERTMONĄ !  Ir taip, šią nominaciją Edvinas laimi antrus metus iš eilės!